Universalios šaldymo kameros

Apie produktą

Universaliomis šaldymo kameromis yra vadinamos nedidelio grindų ploto šaltos patalpos, kuriuose saugomi labai įvairūs pakuoti maisto produktai nuo pieno iki gėrimų. Jos yra populiarios HoReCa srityje ir maisto prekių parduotuvėse, visur kur reikalingos universalios šaldymo patalpos įvairių maisto produktų saugojimui. Rekomenduojamas šaldomo kambario vidinis aukštis nemažesnis kaip 2500mm, kadangi stelažų aukštis dažniausiai yra apie 1800mm, o uždėjus prekes ant viršutinės lentynos turi dar likti tarpas šalto oro judėjimui bent 40cm. Sienų perimetras nebūtinai tūri būti stačiakampio formos. Esant poreikiui galima šaldymo patalpą montuoti lauke ant iš anksto paruošto kieto pagrindo.

UNIVERSALIŲ šaldymo kamerų privalumai:

  • Nedideli išmatavimai, viena iš sienų negali viršyti 6m ilgio
  • Galima sumontuoti lauke
  • Didelis pasirinkimas šaldymo agregatų
  • Galimybė laikyti įvairius pakuotus produktus
  • Standartizuoti sprendimai, todėl aptarnavimą ir remontą gali atlikti bet kuri specializuota įmonė
  • Greitas įrengimas ir medžiagų tiekimas
Modeliai
Mažų išmatavimų universalios šaldymo kameros yra populiarios restoranuose, kavinės virtuvėse galima naudoti monoblokinį šaldymo įrenginį. Jis yra pigesnis lyginant su lauke montuojamu šaldymo agregatu, bet skleidžia triukšmą ir papildomai šildo patalpą. Pagrindinis jos privalumas, kad tokią sistema galima įrengti per vieną dieną ir jos nereikia deklaruoti LR aplinkosaugos ministerijoje, kadangi kenksmingų, aplinką ardančių dujų joje yra labai mažai. Į lauką išnešamų agregatų privalumas yra didesnis efektyvumas SERP.
Universaliuosiuose šaldymo kemeruose prekės dėliojamos rankomis ir saugomos ant stelažų, todėl rekomenduojama įsirengti termoizoliuotas šaltį sulaikančias grindis net ir teigiamų temperatūrų patalpoje. Toks sprendimas leis sutaupyti iki 20% šalčio ir gedimo metu patalpa išlaikys temperatūrą kelis kart ilgiau. Įsirengiant kelias šaldymo kameras siūlome įdiegti ir bazinę monitoringo sistemą, kuri atsius SMS pranešimą pastebėjus kritinę temperatūrą, o taip pat padės formuoti temperatūrines ataskaitas ir vesti žurnalus.
Turite klausimų?
Susisiekite su mumis