Šaldymo baldai parduotuvei

Apie produktą

Prekybiniai šaldymo baldai maisto prekių parduotuvėje sukuria malonią atmosferą apsipirkimo metu. Patogus prekių išdėstymas, geras kainų matomumas, mažas triukšmo lygis turi teigiamą įtaką pardavimams. Kadangi išlaidos šaldymui sudaro didžiąją dalį eksploatacinių sąnaudų reiktų rinktis aukštesnės energetinės klasės šaldymo baldus, tai aktualu ypač didesnio formato parduotuvėms. Prekybos skyriuose kur bus pardavinėjami maisto produktai be pakuotės pavyzdžiui šviežia mėsa geriau rinktis statinio tipo šaldymo sistemas, kad neišdžiovinti produktų. Prekiaujant šviežiai ruoštomis salotomis, šviežia žuvimi, kulinarijos gaminiais, raugintais produktais yra svarbu papildomai apsaugoti šaldymo baldus nuo korozijos, nes gaminiuose esantys raugai, druskos, actai žymiai sumažina prekybinių šaldymo tarnavimo laiką.

Į ką reiktų atkreipti dėmesį renkantis prekybinius šaldymo baldus parduotuvei:

  1. Energijos klasė
  2. Lentynų prekybinis plotas, tarpai tarp lentynų
  3. Prekių išdėstymo ergonomika
  4. Medžiagiškumas t.y. iš kokių medžiagų pagamintas baldas
  5. Gamintojo patirtis
Modeliai
Bendrai maisto prekių parduotuvėje montuojamus šaldymo baldus galima butų klasifikuoti į kelias grupes. Šaldomi priesieniai – aukšti, žmogaus ūgio baldai montuojami prie sienos su penkiomis ar daugiau lentynų eilių. Juose patogu laikyti fasuotus gaminius pavyzdžiui pieno produktus, dešras ir kitus mėsos gaminius. Modeliai su stiklinėmis durimis sunaudoja dvigubai daugiau šaldymo palyginus su atvirais modeliais, todėl pastaruosius rekomenduojama naudoti aukštų temperatūrų skyriuje vaisių ir daržovių prekybai. Salės viduryje siūlome naudoti šiek tiek žemesnius savitarninius modelius, kad pirkėjai galėtų geriau orientuotis parduotuvėje.
Šaldomi prekystaliai – horizontalios šaldymo vitrinos įvairių sveriamų maisto prekių pardavimui pavyzdžiui juose galima prekiauti lašiniais, kumpiais, šviežia žuvimi „ant ledo“, paruoštomis salotomis, sveriamais pyragais arba net pritaikyti šilto maisto prie +60C temperatūros laikymui. Šiuose balduose galima turėti papildomą šaldomą kaupiklį produkcijos atsargai. Dizaino atžvilgiu modeliai turi klasikinį lenką, retro stiliaus tiesų arba modernų prizmės formos priekinį stiklą. Šaldymo prekystalius galima papildyti įdomiais dizaino elementais, tokiais kaip besisukanti dėmesį traukianti, apvali ekspozicija arba kelių lentynų vitrina, išryškinanti ypatingos vertės prekes pavyzdžiui brandinta jautiena.
Prekybiniai šaldikliai yra neatsiejamas kiekvienos maisto prekių parduotuvės elementas. Šio tipo įranga sunaudoja dvigubai daugiau elektros energijos negu teigiamos temperatūros šaldytuvai, todėl jų pasirinkimui reiktų skirti ypatingą dėmesį. Horizontalūs modeliai yra taupesni, bet horizontalūs užima mažiau prekybinio ploto ir turi geresnį prekių matomumą. Horizontalius prekybinius šaldiklius galima pagal dizainą suderinti su šaldymo priesieniais ir padaryti vieną prekybinę šaldymo liniją.
Kaip paskutinę grupę galima būtų išskirti savitarninius šaldytuvus. Juos naudoja akcijinių prekių pardavimui netikėtuose vietose. Nedidelius modelius patogu statyti kasos apsipirkimo zonoje ledų ar gaiviųjų gėrimų prekybai. Didesnius, salos formos impulsinius šaldytuvus ant ratukų, patogu stumdyti po parduotuvę įvairių maisto produktų akcijoms vykdyti.
Turite klausimų?
Susisiekite su mumis