Šaldymo kameros žuviai

Apie produktą
Montuojame specializuotas šaldymo kameras žuvies laikymui, kurios padeda išlaikyti produkcijos šviežumą ilgiau. Baltymų esančių žuvyje denatūravimasis skatina jos puvimo procesus, kuriuos galima sulėtinti žeminant temperatūrą. Kuo žemesnė temperatūra tuo galimas ilgesnis saugojimo laikas. Tarptautinis šaldymo institutas rekomenduoja, kad liesos žuvies, pavyzdžiui, menkės laikymo temperatūra būtų -18 °C, o riebių žuvų, pavyzdžiui, silkės ar skumbrės -24 °C. Kodekse taip pat rekomenduojama, kad žuvies, kurią ketinama laikyti šaldytuve ilgiau nei metus, laikymo temperatūra turėtų būti -30 °C.
Šviežios žuvies saugojimas šaldymo kamerose turėtų būti palaikant temperatūrą šiek tiek žemiau užšalimo ribos -2/-5C priklausomai nuo rūšies, kad išvengti kritinių pasikeitimu žuvies riebaliniame, baltyminiame sluoksnyje ir nepakistų spalva. Ypač svarbu palaikyti aukštą drėgmės lygį žuvies šaldymo kambaryje, kad sumažinti produkcijos dehidrataciją. Tai galėtų būti žuvies saugojimas lede, leduotam vandenyje ir panašiai. Dėl šios priežasties šaldymo kamerose žuviai yra daug drėgmės, kuri susimaišiusi su produkcijos sultimis sukelią didelę koroziją metalo elementams, todėl rekomenduojama vidų įsirengti iš nerūdijančio plieno plokščių. Šis sprendimas taip pat padės išvengti korozijos palaikant aukštą higienos lygį ir atliekant reguliarius sanitarinius žuvies šaldymo kameros plovimo ciklus aukšto slėgio srove.

ŽUVIES šaldymo kamerų savybės:

  • -30C temperatūra ilgalaikiam saugojimui
  • -18/-24C temperatūra sandėliuojant 5–9 mėnesius
  • Aukšti higienos reikalavimai sandėliavimui šviežios produkcijos
  • Rekomenduojamas AISI304 vidaus padengimas
  • Papildoma antikorozinė danga sandėliuojant šviežią produkciją
  • Aukšto drėgmės lygio palaikymas sandėliuojant šviežią žuvį
Turite klausimų?
Susisiekite su mumis