Mėsininko krautuvėle

Apie produktą
Apie mėsos ir mėsos gaminių pateikimą yra nemažai rašyta, ypač estetikos ir pardavimo efektyvumo požiūriu. Tačiau žinome, kad ne visos rekomendacijos gali būti taikomos kiekvienoje parduotuvėje. Todėl surinkome jums svarbiausias nuorodas ir patarimus, kaip greitai ir negaištant daug laiko pasirūpinti tinkamu mėsos ir šaltųjų atpjovų eksponavimu šaldymo vitrinoje.
Šaldytuvų prekystalio paskirtis - užtikrinti tinkamas temperatūros sąlygas visiems produktams ir taip išlaikyti jų šviežumą, skonį ir naudą sveikatai. Žinoma, yra ir daugiau mėsos stendo privalumų, įskaitant svarbiausią - didesnius pardavimus.

5 priežastys, kodėl turėtumėte planuoti prekių išdėstymą šaldymo vitrinoje:

  1. Tinkamai įrengta ekspozicija padeda pritraukti pirkėjo akį ir padeda parduoti produktus. 
  2. Dėl žemos temperatūros šaldomas prekystalis leidžia sumažinti produkcijos nuostolius ir padidinti produktų apyvartą.
  3. Padeda efektyviai planuoti tolimesnius užsakymus, nes pardavėjas nuolat sužino, kokių produktų prašo klientai. Dėl tiesioginio pardavimo palengvina užmegzti kontaktą su klientu.
  4. Tinkamai išplanuotas prekystalis palengvina pardavėjo darbą, nes leidžia lengvai pasiekti visą produktų asortimentą.
  5. Patraukli ekspozicija inicijuoja impulsinį apsipirkimą.
Modeliai
Sužinokite 5 pagrindines mėsos ir šaldytų mėsos gaminių išdėstymo prekybiniuose šaldytuvuose taisykles.
Pirma, prekystalis turi atrodyti taip, tarsi jame visą dieną būtų daug produktų. Tuščios vietos turėtų būti reguliariai papildomos. Pirkėjas, matydamas tam tikro produkto pabaigą, pasąmoningai tikisi prastos kokybės, o tai atgraso nuo apsipirkimo. Gausos įspūdį galima sukurti pasitelkus priedus, pavyzdžiui, kaskadas ar dekoracijas. Tuo pat metu, užpildydami prekystalį produktais, nepamirškite neužstoti oro ventiliacijos angų. Norėdami užtikrinti, kad temperatūra kameroje būtų nuolat pakankamai žema, pardavėjai turi prisiminti uždengti vitrinas užuolaidėlėmis. Asortimentą suskirstykite į grupes, pavyzdžiui, dešrelės, paukštiena, ant grotelių kepti produktai ir pan. Taip galėsite būti tikri, kad pirkėjas palygins visus tam tikro segmento variantus. Kiekvienoje grupėje išdėliokite produktus taip, kad išryškėtų kontrastai. Mėsa, nuopjovos ir dešros - tai panašių spalvų produktai. Todėl, kad būtų galimybė juos pastebėti, vizualiai labiausiai besiskiriantys turėtų būti išdėstyti vienas šalia kito. Išryškinkite brangiausius produktus, pastatykite juos matomiausioje vietoje. Pardavime taip pat naudojamas metodas, kai pigiausi produktai yra pirkėjo kelio pradžioje, o kai pirkėjas pasiekia pardavėją, priešais jį - brangiausi. Tokiu būdu pardavėjas turi daugiau galimybių pakalbėti su klientu apie mėsą, kurios įkainis yra didžiausias.
Kiekviena mėsos rūšis pateikiama skirtingai
Tikriausiai esate girdėję, kad paukštienos filė turėtų būti dedama į širdeles, sparneliai - į indelius, o buljono porcijos turėtų būti suvyniotos į odą. Jei jus domina, kaip išdėstyti konkrečių rūšių mėsą, skaitykite straipsnius Pardavimų didinimas mėsos ir dešrų skyriuje ir Mėsos laikymo ir apsaugos taisyklės, taip pat eksponavimo mėsos ir dešrų skyriuje taisyklės.
Pardavimus didinantys priedai
Pardavimas nesibaigia tuo, ką dedate į šaldytuvo stalčių. Pardavimą pravartu paremti tinkamu papildomų produktų, t. y. tų, su kuriais dažniausiai valgome mėsą ar šaltai pjaustytus produktus, pasiūlymu. Ant prekystalio galite pastatyti nedidelį stendą su pagrindiniais prieskoniais ar padažais.
Kuris šaldytuvas geriausiai tinka mėsos ir dešrų prekyboje?
Norint prekiauti šios grupės produktais, pravartu pasirinkti įrenginį, kuris atitiks visus sanitarinius reikalavimus ir padės palaikyti optimalias šaldymo sąlygas. Rinkoje rasite daug panašių sprendimų, rekomenduojame "SiX" linijos šaldomus prekystalius. Juos sukūrė atsižvelgiant į pardavėjo patogumą, todėl ekspozicija yra 75 cm gylio. Dinaminis šaldymas ir nepriklausoma langų džiovinimo sistema užtikrina puikias sąlygas produktams ir padeda atlikti kasdienes užduotis. Ypač didelis šaldomas kaupiklis atsargai talpinantis 40x60 cm dydžio padėklus su mėsa. Jeigu parduotuvėje jau yra atskirai stovintis kaupiklis, tuomet galima rinktis vitrinas „Europa“ su paaukštinta ekspozicija. Šiuose modeliuose nėra kaupiklio, bet prekių išdėstymas viduje gali būti žymiai aukštesnis. Šiuose vitrinose galima gražiai integruoti kelių lygių laiptuotas pakylas.
Turite klausimų?
Susisiekite su mumis